tottenham fotbollströja barn Att säg

tottenham fotbollströja barn Att säga att Liverpool-fans var glada för ankomsten av Naby Keita skulle vara en underdrift. Efter att ha bekräftat undertecknandet ett år innan hans faktiska ankomst på Anfield, fanns det 12 månader för supportrar att få sina hopp och se honom trivas för RB Leipzig förra säsongen . Och det tog inte lång tid för Keita att bli fans upphetsade med en utmärkt visning mot West Ham i säsongens öppningsspel.

Men sedan den flygande början till liv i Premier League, har Keita fallit av radaren något och hans senaste skärmar har varit lite överväldigande. Ingen säger att 23-åringen på något sättfotbollströjor med tryck floppar i Liverpool men det finns en erkännande av att han står bakom ett

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*