messi kläder rättighetsövergripare med

messi kläder rättighetsövergripare med likvida tillgångar köpte ut de mänskliga rättigheterna med frysta, som vi alla minns – och är flaggskeppsföretaget i en grupp som har spridit sina tentakler till fyra hörn av fotbollsgloben. Atletico Torque har under tiden uppmuntrats till den uruguayanska Primera-divisionen för andra gången på tre säsonger, och mer framför allt har just avslöjat en helt ny identitet. Himmelblå Puma-skjorta; rund märke med det oh-så-bekanta typsnitt; nytt namn: Montevideo City Torque har blivit en del av det som anställda i City Football Group (CFG) kallar « familjen ». På söndag eftermiddag kommer den nyligen omfördelade barn fotboll kläder klubben att spela sin

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*