salah tröja City är ‘skruvade’ Man

salah tröja City är ‘skruvade’ Man City’s ‘Emptihad’ hånade10 mest visade mål på YouTubeSo innan du frestas att jaga ditt personliga favoritmål, kolla in de mest populära strejkarna för att få dina kreativa juicer att flyta: 10. Sergio Aguero mot QPR (2012) – 2,2m visningar. Det mest dramatiska ögonblicket i Premier League-historien och Martin Tyler som tappar tanken över kommentarerna är den perfekta formeln för att locka YouTube-åsikter.9. Zinedine Zidane mot Bayer Leverkusen (2002) – 3,3 m Det är troligtvis det största målet någonsin i en Champions League-final – ledsen, Gareth Bale – betyder att det inte är någon överraskning att fansen har spelat fotbollskläder för barn Zizous worldie på

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*