griezmann tröja 22. Vilka två länder

griezmann tröja 22. Vilka två länder spelade den första matchen i VM 2018 i Ryssland? 23. Vem gjorde fler mål på 2010-talet – Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo? 24. Vilken spelare spelade flest Premier League-assister under 2010-talet? 25. Vilken Liverpool-spelare har spelat i fler Premier League-spel än någon annan spelare under 2010-talet? SVAR1. Mario Balotelli tillhandahöll assistenten till Aguero.2. Howard Webb var domaren i 2010-VM-finalen.3.PSV: s Otman Bakkal blev biten av Luis Suarez.4. Bastian Schweinsteiger missade en straff mot Chelsea.5. Willian gjorde det andra målet i Chelses 2-0-seger över Liverpool.6. Jose Mourinho har vunnit ligan trefotbollskläder till barn  gånger sedan början av 2010.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*