tottenham trøje børn Jag såg en hel

tottenham trøje børn Jag såg en hel del bra saker från Daniel, « sa Liverpool-chefen. » Han kan fortfarande göra mer för att imponera på mig men jag vet om hans kvalitet.Liverpool-fans röstar på Sturridge « Han har haft en mycket positiv vecka och idag såg han riktigt bra ut . Vi började spela fotboll när han var involverad. Så är det. « Sturridge har visat hur värdefull han kan vara när han passar, men Mohamed Salah, Roberto Firmino och Sadio Mane är Liverpools starters, och det kommer inte att förändras. Så vad borde de röda gör med Sturridge? Liverpool Echo bestämdebillige fodboldsæt sig för att be fansen om deras åsikt och resultaten är mycket snäva.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*