manchester city tröja de bruyne Oavsett vad

manchester city tröja de bruyne Oavsett vad som händer nu och fram till slutet av säsongen, har det varit ett spännande Premier League-titellopp. Manchester City och Liverpool har varit långt ifrån de bästa två sidorna i ligan och är väl tydliga från jaktpaketet. Det finns bara två poäng att separera de två lagen – och City har ett spel i handen för att gå en poäng framåt.

Pep Guardiolas sida kan vara små favoriter men det är nästan för snävt att ringa. Men skona en tanke för dem som är förknippade med Manchester United. Medan de röda djävlarna är inblandade i en topp-fyra strid, möter de mardrömsscenariot att titta på sina två största rivaler slåss om titeln. Men vem vill United-fansen vinna ligan? City ellerfotbollströjor för barn  Liverpool? Rio Ferdinand är det senaste som svarar på den frågan.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*