messi tröja barn KoloTourébelieves Jordan

messi tröja barn KoloTourébelieves Jordan Henderson och Philippe Coutinho är de två främsta utmanarna för Liverpool Players ‘Årets spelare av året.

Touré förutspår att det är Henderson och Coutinho som tävlar om att ta hem priserna. Han sa: « Jag har två spelare för att vara ärliga som jag tror kommer att vara utmanande för det. De är Philippe Coutinho och Jordan Henderson. De har båda varit riktigt konsekventa och spelat riktigt bra. Jordanien har varit riktigt stark. Han har fått några viktiga mål och ledde laget riktigt bra när Steven Gerrard inte var i laget. Philippe har varit bra. Förra säsongen var han fantastisk, men den här säsongen har han lagt till fler mål i sitt spel. Det är ett tufft beslut. Vem ska vinna? Jag har mitt val men fotbollströja barn eget namn jag kommer att hålla det under min hatt. Jag tror att det kommer att vara mellan dessa två spelare. « 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*