fotbollströjor barn messi Men Arsene

fotbollströjor barn messi Men Arsene Wenger valde istället William Gallas, ett beslut som Gilberto skulle läsa om på internet, vilket orsakade friktion mellan spelare och manager. Gilbertos Arsenal-karriär tog en ytterligare vändning till det sämre när han återvände från att kapta sitt land till Copa América-segern 2007. Hans plats på Arsenal-sidan hade tagits av formen Mathieu Flamini.

Gilbertos olycka var sådan att han vägrade kaptenens armband för en liga cup-slips med Sheffield United och lämnade Lukasz Fabianski att göra utmärkelserna. Arsenal gav Gilberto en gratis överföring sommaren 2008, trots att det finns ett år kvar på hans kontrakt. Detta var för att hjälpa honom att säkra en bättre lön vid sin nästa klubb Panathinaikos – en gest som Arsenal utförde både i erkännande av sin tjänst till klubben och troligen som en ursäkt för att han inte personligen informerade honom fotbollsfans.com om att han hade förbises för kaptenskapet.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*