fotbollströjor barn juventus 21 juli 1902 av en

fotbollströjor barn juventus 21 juli 1902 av en grupp fotbollsfans inklusive Cox Oscar. Cox var ansvarig för att introducera fotboll till Rio. Han hade spelat det i Schweiz, under sina studier på College La Ville, i Lausanne. När han återvände till Rio, 22 år, samlade han en grupp män som också ville spela denna relativt okända sport.

Efter att ha spelat några matcher i Rio och i S Paulo, beslutade de att grunda en klubb. Grundmötet ägde rum den 21 juli 1902, vid Hor¨ ¢ cio da Costa Santos ‘hem, i Rua Marques de Abrantes, och deltog i Hor¨ ¢ cio da Costa Santos, Mario Rocha, Walter Schuback, Felix Ignacio Frias, Mario Frias, Heraclito de Vasconcellos, Oscar Cox, Joao Carlos de Mello, Domingos Moutinho, Louis da Nobrega Junior, Arthur Gibbons, Virgilio Leite, Manoel Rios, Americo da Silva Couto, Eurico de Moraes, Victor Francois Etchegaray, Anselmo C. Mascarenhas, Alvaro Drolhe da Costa, Julio de billiga fotbollströjor på nätet Moraes och AH Roberts. Oscar Cox valdes till klubbens första president.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*